boeklancering DC code

 

DC code boek

Op 26 februari 2015 om 19:00 is de boeklancering in Amsterdam. Dit is een event voor mensen en bedrijven die dromen en hier wat mee (willen) doen. Zoals ‘werkzoekenden’, Young professionals, leiders en (startende) ondernemers, high potentials en  vernieuwers. Hier vind je meer informatie over het boek.

 

De lancering vindt plaats op een toepasselijke bestemming, namelijk bij B-Amsterdam. Dit is de broedplaats waar (startende) ondernemers samenkomen. Een ondernemer kan je zien als een eigenaar van een bedrijf. Je kunt het ook breder zien: mensen die ondernemend zijn en gaan voor hun droomcarrière. Dit kan uiteraard ook binnen een bedrijf, de zogenaamde ‘intrapreneurs’. Ondernemende mensen nemen het heft in eigen handen, dit doe jij ook door je aanwezigheid!

 

Waarom zal je naar de lancering komen?

  • Je ontmoet honderden mensen met een droomcarrière of mensen die hiermee bezig zijn.
  • Er zijn diverse inspirerende topsprekers
  • Er is een special guest
  • Eén van de DC code sleutels is omgeving. Dit is één de meest inspirerende droomcarrière omgevingen waar je kunt zijn! Daarom is er ruim voldoende mogelijkheid om te netwerken.

 

Toegang is gratis

De toegang is gratis! Ik wil namelijk mijn boodschap met zoveel mensen van de generatie Y delen. Er is echter wel een beperkt aantal plekken in de zaal. Diegene die daadwerkelijk aanwezig zijn krijgen nog een speciale DC code AANBIEDING. Ik kijk er naar uit om je te zien! Geef hier je aanwezigheid aan.

 

 

Je kunt gratis parkeren op het parkeerdek. Via het OV is B-Amsterdam ook prima te bereiken

 

 

Klik hier om het boek te bestellen

 

 

Een reactie plaatsen